DECO Clay Craft Akatemia

kazuko_miyai

Kazuko Miyai perusti DECO Clay Craft Akademian vuonna 1981. Pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa. Hän on kirjoittanut jo yli 20 DECO Clay Craft kirjaa ja edelleen kehittää hänen ainutlaatuisia tekniikoita kehittyneimpiin ja moninmutkaisempiin tapoihin. DECO Clay Craft Akademia on kouluttanut ja sertifioinut yli 2000 ohjaajaa ympäri Japania, Hong Kongia sekä Taiwania.

yukiko_miyai

Marraskuussa 2000, Yukiko Miyai jatkoi hänen äidin perintöä opettaa ja kehittää DECO Clay Craftia. He avasivat heidän uusimman operaation Honolulussa, Hawaiissa. Suunnitelmissa on laajentaa yhdysvaltoihin. Yukiko lisäsi valikoimiinsa trooppiset kukat, morsiamen tarvikkeet ja järjestelyt sekä kirjoitti askartelukirjat, jotka kertovat DECO ClayCraftin monipuolisista tuotteista ja tarvikkeista.

Yli 25 vuotta DECO Clay Craft Akatemia on ollut askartelun eturintamassa opettamalla uusia ja luovia tapoja savea työstettäessä. DECO Clay Craft Akatemia tulee edelleen edistämään tämän askartelua parantamalla näitä taitoja ja tekniikoita samalla kuin he opastavat tunneilla, kirjoittavat oppimateriaalia, tuottavat seminaareja, näyttelyjä ja työpajoja.