DECO Kurssit ja hinnat

Koulutus järjestetään DECO ClayCraft Akatemian suunnitelman mukaan.

Jotta koulutus voidaan aloittaa, sinun pitää liittyä DECO ClayCraft Akatemian jäseneksi. Jäsenillä on oikeus ostaa savea ja varusteita oppijakson mukaisella alennuksella.

Perus opetussuunnitelma koostuu kahdesta kukkakurssista (Curriculum I ja II). Jokainen kurssi koostuu 10 oppitunnista sekä kotitehtävistä. Yksi oppitunti kestää 2 tuntia. Trooppiset kukkakurssin voi suorittaa samaan aikaan kuin Kukkakurssit I ja II

Jokaisen kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea virallinen todistus. Kun olet suorittanut molemmat kukkakurssit (Curriculum I ja II) , sinulla on oikeus hakea sertifioiduksi kouluttajaksi. Kaikissa todistuksissa ja sertifikaateissa on sekä USA:n, että Japanin DECO ClayCraft Akatemian toimitusjohtajien Yukiko Miyai ja Kazuko Miyai nimikirjoitukset.

Jokainen kurssi sisältää kymmenen projektia, jotka auttavat sinua hallitsemaan kaikkia tarvittavia DECO ClayCraft tekniikoita.

Jäsenmaksu 50€
Oppikirja 15€/kurssi
Oppitunti 35€ (ei sisällä materiaaleja)

deco_tutustumiskurssi_rasia

TUTUSTUMISKURSSI

Koeoppitunnilla tehdään 3-kukan asetelma joka kiinnitetään rasian päälle. Kukat ovat: temppelipuun kukka, keikarinkukka ja kiinanruusu.

Kesto: 3 tuntia
Hinta: 45,00 €
Hintaan sisältyy: valkoinen Deco ClayCraft -savi, rasia, koristeet sekä työkalujen käyttö.